29. kesäkuuta 2010

Tekeekö mieli?

Minulla ja miehelläni halukkuus seksiin kulkevat käsi kädessä. Harvoin tulee eteen tilanne, että toinen haluaisi ja toinen ei missään nimessä (kyllä niitäkin siis joskus tulee). Vaikka juhannuksena vietimme monta päivää yhdessä, niin emme rakastelleet kuitenkaan kuin kaksi kertaa. Kummankaan ei erityisemmin tehnyt mieli seksiä. Hellyyttä oli taas sitäkin enemmän.

Pohdin itsekseni, että ilman seksiä voisi (pakon edestä) olla aika pitkäänkin, jos vain hellyyttä on tarpeeksi. Vapaaehtoisesti en missään tapauksessa haluaisi elää selibaatissa, mutta seksittömiä aikoja voi tulla eteen esimerkiksi jossain vaiheessa lapsen saamisen yhteydessä. Siinä vaiheessa seksi ei varmasti ole heti ensimmäisenä mielessä, mutta ilman hellyyttä tulisin hulluksi. Tiedän kuitenkin pariskuntia, joilta on seksi loppunut lähes kokonaan. Miten he voivat elää niin? Rakastan seksiä liian paljon elääkseni ilman sitä.

Edellisenä viikonloppuna emme muuta ehtineet tehdäkään kuin paneskella. Meillä oli ollut melkein kahden viikon esileikki ja molempia panetti todella paljon. Nyt viikonloppuna taas riitti toisen kainalossa oleminen ja suukottelu. Mietin, että mistä tämä ylipäätänsä johtuu? Miksi välillä tekee mieli aivan helvetisti, mutta välillä ei tule edes mieleenkään seksi? Minulla varmasti vaikuttaa kuukautiskierto, mutta entä miehelläni?

3 kommenttia:

  1. Vaikka blogisi aihe on pääasiassa seksi niin muutkin asiat kiinnostaisivat. Voisit kertoa lisää suhteestanne, sen vaiheista ja mahdollisista ongelmista ja tulevaisuudensuunnitelmistanne.

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaahan se kuukautiskiertosi ehkä miehenkin haluihin. Esim. ovulaation aikaan (joskaan sitä ei tapahdu, jos pillereitä syöt, mutta..) erittyy feromoneja, jotka viestittävät miehelle, että nyt kannattaa panna, kun raskauden mahdollisuus on nyt hyvä. ;)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Täytyy pistää korvan taakse!

    oceansoul: Itsekin mietin tuota vaihtoehtoa. Ainahan kaikissa tutkimuksissakin puhutaan, että feromonit ym. vaikuttavat haluihin/halukkuuteen.

    VastaaPoista