21. kesäkuuta 2010

Kiihkeä viikonloppu

Hän suutelee kaulaani, niskaani ja hartioitani. Välillä huulet eksyvät alemmas. Kiihkeästi hän suutelee minua huulille. En muistanutkaan, että hänellä oli niin pehmeät ja täyteläiset huulet. Hitaasti, mutta varmasti hän riisuu minua. Ehdin ottamaan häneltä paidan pois. Hän kaataa minut sängylle ja suutelee huuliani, kaulaani. Huulet tutkivat rintojani, kovettuneita nännejäni. Käden hyväilevät samalla kehoani. Huulet ovat jo vatsallani. Tunnen kuinka alapääni kostuu entisestään. Hän näykkäilee hellästi sisäreisiäni ja häpyhuuliani. Vihdoin tunnen ensimmäisen nuolaisun, mikä saa klitorikseni kihelmöimään. Hän jatkaa ja jatkaa. Välillä nuolee hellemmin, välillä rajummin. Sormet löytävät pilluni. Huokailen raskaasti. Sormet työntyvät myös peppuuni. Hän on hakenut kanin, ja hivelee sillä klitoristani samalla sormettaen minua pilluun. Mieheni lisää kaniin liukuvoidetta ja hitaasti työntää kania peppuuni samalla nuollen klitoristani. Melkein jo kiemurtelen kiihotuksen voimasta. Yhtäkkiä hän lopettaa ja käy sängylle makaamaan.

Hänen peniksensä on aivan kovana. Suutelen kiihkeästi hänen huuliaan ja laskeudun hitaasti alaspäin. Annan rintojeni tahallaan hieroa hänen penistään. Otan hänen peniksensä varresta kiinni ja alan nuolemaan kiveksiä, peniksen vartta, terskaa ja taas kiveksiä. Otan hänen toisen kiveksen suuhuni ja runkkaan häntä samalla. Lopulta otan hänen peniksensä kokonaan suuhuni. Olen luvannut antaa hänelle syvää suihinottoa ja sen myös teen. Otan niin syvälle suuhuni hänen peniksensä kuin vain pystyn. Jatkan suihinottoa välillä vaihtaen tempoa ja syvyyksiä. Lopetan munan imemisen ja pyydän hänet mukaani. Käyn sohvalle puoli-istuntaan ja mieheni tulee syliini hajareisin. Hän työntää munansa suuhuni ja alkaa liikuttamaan lantiotaan. Hänen peniksensä menee todella syvälle. Tunnen kuinka hengitykseni estyy, mutta en anna sen häiritä. Mieheni on jo kivikova ja tiedän hänen laukeavan kohta. Todellakin, pian hän ottaa peniksensä suustani ja runkkaa itsestään kaikki mehut suuhuni ja kasvoilleni. Mieheni laskeutuu sylistäni viereeni ja käperryn hänen kainaloonsa hymy huulilla.

Emme saaneet vielä tarpeeksi toisistamme. Pian mieheni kaataa minut jälleen sängyllemme. Hän kaivaa esiin käsiraudat ja sitoo käteni. Hän ottaa vielä huivin ja peittää sillä silmäni. Hän levittää jalkani ja aloittaa jälleen uskomattoman kielityönsä. Hän ottaa jälleen kanin esille ja työntää sen peppuuni. Hän nousee päälleni ja työntää munansa pilluuni. Kani ei halua pysyä pepussani. Mieheni vaihtaa puolia. Hän työntää hitaasti peniksensä peppuuni ja perässä kanin pilluuni. Olo tuntuu hyvin täydeltä, ehkä liiankin. Hyvin pian otan kanin pillustani ulos ja alan hoidella sillä klitorista, samalla kun hän panee minua peppuun. Mieheni kääntää minut selälleen ja työntää jälleen munansa peppuuni. Tällä kertaa hän panee minua hyvin raivokkaasti. En ole tottuntu tällaiseen, mutta taidan pitää siitä. Käännyn taas selälleni ja tunnen kuinka orasmi lähestyy mieheni pannessa minua yhä kovemmin peppuun. Hän vetää peniksensä ulos pepustani ja laukeaa pilluni päälle. Spermaa lentää myös vatsalleni. Huohottaen mieheni kaatuu vierelleni.

Rakastan hetkiä seksin harrastamisen jälkeen. Saatamme monta kymmentä minuuttia vain maata alasti sylikkäin. Välillä vain olemme ja nautimme toistemme ihon lämmöstä ja tuoksusta. Välillä taas juttelemme. Parhaat keskustelut seksistä olemme käyneet itseasiassa juuri noina hetkinä. Sitä uskaltaa avautua vaikka mistä. Johtuukohan se siitä, että sitä on niin herkässä tilassa juuri rakastelun jälkeen?

Pidän miehessäni seksiä harrastaessa paljon siitä, että hän on hellä, mutta hänellä on varmat otteet. Pidän siitä, että sängyssä mies on se kuka vie. En missään tapauksessa halua olla mikään lahna, mutta miehen pitää olla mies, kun rakastellaan. Pienimuotoinen alistaminenkin on kiihottavaa.

Juttelin mieheni kanssa, että mikä rinnoille tai kasvoille laukeamisessa on niin ihmeellistä. Mieheni kertoi, että luultavasti jokaisessa miehessä on pieni halu alistaa. Siinä, että laukeaa kasvoille, on tiettyä alistamista, ja se kiihottaa. On tavallaan tilanteen herra. Vaikka kasvoille laukeaminen onkin sotkuista, niin pidän juuri siitä alistumisen tunteesta.

Aamulla haluaisin vielä nukkua, mutta miehelläni on mielessä muut. Pian hän saa minutkin mukaan. En ole aikoihin nähnyt, että hänellä olisi niin kova aamustondis. Hän makaa selällään sängyssä ja otan häneltä suihin. Hän ehdottaa, että tulisin hänen päälleen, jotta hän voi ottaa samalla minulta suihin. Nuolen hänen kiveksiä, peniksen vartta ja upotan koko munan suuhuni. Mieheni nuolee klitoristani ja sormettaa pilluuni. Nousen ylös ja käyn istumaan hänen peniksensä päälle. Työnnän munan pilluuni ja ratsastan mieheni päällä selkä häntä päinä. Mieheni pitää käsistäni kiinni, jottei tasapainoni herpaantuisi. Nousen ratsailta ja käyn selälleni sängylle. Mieheni tulee päälleni ja työntyy sisälleni. Pannessaan minua hän nostaa toisen jalkani hänen olkapäälleen. Voihkin nautinnosta. Mieheni nousee ylös ja käy lattialle seisomaan. Käyn sängynreunalle kontilleni. Mieheni työntää takaapäin peniksensä sisälleni. En pysty enää ajattelemaan mitään, niin hyvältä hänen voimakkaat työnnöt tuntuvat. Hän vaihtaa taas asentoa. Mieheni käy tuolille istumaan ja minä käyn hänen syliinsä hajareisin. Ratsastan hänen pitäessä kiinni pakaroistani. Käännyn toisin perin ratsastamaan. Äkkiä mieheni ottakin pöydällä lojuvat käsiraudat ja laittaa käteni kiinni niillä. Hän sitoo silmäni ja työntää minut sängylle. Mieheni tulee päälleni istumaan ja työntää munansa suuhuni. Nopealla temmolla hän panee suuhuni. Hengityksen salpaantuminenkaan ei enää tunnu haittaavan. Oi että pidän siitä, kun mieheni panee suuhuni. Alistumisen tunne on kiihottavaa. Kiihottavampaa kuin olin joskus uskonut. Kun hän on saanut tarpeeksi suustani, niin hän siirtyy panemaan pilluani. Pian mieheni kääntyy pois päältäni makaamaan selälleen. Hän ohjaa minut päällensä. Ratsastan hänen päällään aina vain kovempaa, kunnes hän laukeaa pilluuni. Pitkään makaan hänen päällään yhä hän sisälläni hengästyneenä ja kuunnellen hänen huohottamista.

Suutelemme kiihkeästi. En meinaa saada tarpeksi hänen huulistaan. Hän näykkiin kaulaani ja taas suutelee minua. Vaatteet lentävät pois molempien päältä ja tällä kertaa hyvin nopeasti. Olemme kärsimättömiä. Käyn sängylle makaamaan ja mieheni levittää jalkani. Hän nuolee minua kiihekästi kostein lipaisuin. Hänen käsittelynsä tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä. Nousen istumaan ja otan hänen kovettuneen munansa suuhuni. Nuolen ja imen hänen penistä ja kiveksiä. En malttaisi odottaa, että saisin sen sisälleni. Käyn uudestaan makaamaan ja mieheni tulee päälleni työntyen sisälleni. Välittömästi hän nostaa jalkani olkapäänsä päälle. En tiedä onko g-pistettä olemassa, mutta siltä se ainakin tuntuu. Hänen työntönsä ovat nopeita ja syviä. Tuntuu, että hänen peniksensä ulottuu vatsaani saakka. En pysty olemaan hiljaa. Mitä voimakkaampia hänen työntönsä, sitä enemmän ääntää minusta lähtee. Mieheni nostaa vielä toisenkin jalkani hänen olkapäällensä. Tuntuu, että räjähdän pian. Työnnöt ovat jo niin voimakkaita, että mieheni ei jaksa pitää ylävartaloaan ilmassa, vaan lysähtää päälleni ja jatkaa työntöjänsä. Pääni tuntuu olevan sumussa, enkä pysty hillitsemään itseäni. Lopulta mieheni laukeaa voimakkaasti sisääni. Hyvin pitkään hän makaa päälläni hengittäen todella nopeasti. Kun hänen hengityksensä hieman rauhoittuu, hän kääntyy makaamaan sängylle.

En koskaan muista varmasti puoliakaan, mitä tapahtui rakastelumme aikana. Mitä paremmalta se tuntuu, sitä vähemmän muistan. Ajatteluni menee off-tilaan. Pääni tuntuu olevan täynnä sumua. Koko olemukseni on keskittynyt kiihottumiseeni.

Minulle tapahtuu välillä asia, joka nolottaa minua. Saatan purskahtaa itkuun seksin jälkeen. Mitä intensiivisempää seksi on ollut, sitä varmemmin rupean itkemään. Kun tämä tapahtui ensimmäisen kerran (muutama kuukausi sitten), en pystynyt hillitsemään itseäni ollenkaan. Mieheni tietenkin huomasi itkemiseni, ja säikähti aluksi, että oliko hän satuttanut minua. Yritän yleensä salata näitä, sillä minua nolottaa ne. Luulen niiden johtuvan rakkaudesta ja ikävän määrästä miestäni kohtaan. Mieheni ollessa armeijassa, yritän pitää ikäväntunteet takaa-alalla. Tunteet saattavat sitten purkauta kerralla rakastelun yhteydessä. Meillä on kuitenki niin voimakas tunneside (tai ainakin minulla on) rakastellessa, etten kertakaikkiaan mahda mitään tunteiden purkautumiselle. Onneksi näitä ei tapahtu kovinkaan usein, ja onneksi mieheni on hyvin ymmärtäväinen ja empaattinen. Viimeisimmän rakastelumme aikana minulle kävi jälleen niin, mutta onneksi mieheni ei huomannut sitä.

4 kommenttia:

  1. "Kani ei halua pysyä pepussani. Mieheni vaihtaa puolia. Hän työntää hitaasti peniksensä peppuuni ja perässä kanin pilluuni."

    Jos tää oli kokonaan totta... etkö pelkää, mitä tulehduksia voit saada, jos suoraan pepusta pilluun leluja laitat?

    VastaaPoista
  2. Olen ajatellut, ainakin nyt. Onneksi tuollaista tapahtuu todella harvoin. Täytyykin kiinnittää asiaan enemmän huomiota!

    VastaaPoista
  3. Kaunista luettavaa!

    Edellisiin kommentteihin viitaten: Jos haluaa käyttää lelua "molemmissa rei'issä", sen päällä kannattaa käyttää kondomia. Kondomin saa otettua helposti pois ennen kuin lelu pistetään emättimeen pepun jälkeen. Kondomi pitää lelun pinnan puhtaana eikä sen mukana mene bakteereja emättimeen. Käytön jälkeen puhdistuskin on helpompaa. :)

    Kiitos hyvästä blogista!

    VastaaPoista