8. kesäkuuta 2010

Liukuvoideostoksilla

Aikaisempi liukuvoiteemme loppui, joten minun täytyi ostaa viikonloppuna hätävaraksi marketin tarjoamia liukuvoiteita (paikkakunnallamme ei ole seksivälinekauppaa). Valikoima oli aika surkea. Hyllyllä oli vain kahta laatua: Rfsu:n Klick Natural Glide ja Durexin Play Heat Intimate Lube. En ollut aivan varma tuosta Durexin liukkarista, joten päädyin Klickiin.

Rfsu:n suomenkielisillä sivuilla kerrottiin tuotteesta näin:
"Klick Natural Glide on vesipohjainen liukuvoide, joka tuntuu luonnollisen mukavalta iholla. Sisältää intiimialueelle hellävaraisia maitohappobakteereita ja tarkoin valittuja ainesosia, jotka antavat pitkävaikutteisen luiston. Liukuvoide on tasapainotettu alapään herkille alueille, pH-arvo on neutraali 5,0. Geelimäinen rakenne ei tahraa eikä kuivu, ainesosat varmistavat pitkävaikutteiset ominaisuudet. Hajustamaton, ei sisällä maku- tai väriaineita. Dermatologisesti ja gynekologisesti testattu. 100ml."




Ehdimme mieheni kanssa viikonloppuna jo testaamaan uutta liukkaria. Olin tyytyväinen siihen, että tämä liukuvoide ei todellakaan tahrannut! Aikaisempi käyttämämme oli NB Tasty Glide. Nimensä mukaan tuotetta pystyy käyttämään myös oraalisesti. Viimeeksi valitsimme mauttoman, missä kuitenkin oli makea sivumaku, mutta seuraavaksi täytyy varmasti kokeilla ihan maustettua versiota. NB:n liukkari oli erinomaista käytettäväksi lelujen kanssa ja myös peppuseksissä, vaikka vesipohjainen onkin. Klickissä huono puoli on se, että lelujen kanssa käytettäväksi se ei sovi aivan yhtä hyvin. Mieheni myös valitti, että liukkari tuntui imeytyvän todella nopeasti. En ole siis varma Klickin riittoisuudesta. NB kesti pitkään, vaikka se oli vain 50ml puteli ja lotrasimme sillä aika paljon. Ainut huono puoli NB:ssä oli, että se jätti tahroja lakanoihin. Ne tosin lähtivät pesussa.

2 kommenttia:

  1. Klick on käytössä täälläkin. Voisihan se hieman kauemmin kestää, mutta kyllä se meille on silti ollut ihan toimiva. Toinen hyvä perusliukkari on AquaGlide, mutta sitä ei marketeista saakaan.

    VastaaPoista
  2. Se toimii hyvin, jos ei ole muutakaan tarjolla.

    VastaaPoista