28. heinäkuuta 2010

Ehkäisyn kiemurat

Viikonloppuna mieheni oli lomilla. Molemmilla oli kunnon panetus, sillä emme olleet nähneet toisiamme taas kahteen viikkoon. Ehdimme pari kertaa rakastelemaan, kunnes ilmeni ikävä yllätys: tiputusvuoto. Olin viimeisimpiä kuukautisia ennen kokeillut pystynkö syömään kaksi e-pilleriliuskaa putkeen. Kuukautiset tulivat aivan normaalisti, ja ehdinkin jo ilahtua, että ehkä sittenkin voisin pitää menkkoja harvemmin kuin kerran kuussa. Puolitoista viikkoa kuukautisten jälkeen alkoikin sitten tiputusvuoto, mikä ei ole edelleenkään loppunut. Pitää siis uskoa. En voi syödä kuin yhden liuskan putkeen. Olisi ollut miellyttävämpää, jos menkkoja ei olisi tarvinnut joka kuukausi pitää. Siinä olisi ollut ihan käytännönkin syy, sillä menen tammikuussa armeijaan.

Aluksi tiputusvuoto säikäytti, sillä minulla ei ole ikinä mitään ongelmia kuukautisten suhteen. Menin heti googlettamaan (tyhmä teko) ja mietin kaikki vaivat kohdunkaulansyöpään saakka. Myöhemmin huomasin, että se oli vain normaalia tiputtelua. Vaikka vuoto onkin niukkaa, niin en harrasta seksiä sen aikana. Minulta pienikin vuoto vie kaikki halut. Ihan jo sekin, että kuukautisvuoto ei tuoksu miltään ruusuilta. Miehenikään ei ole koskaan ollut halukas harrastamaan seksiä, jos on vähäänkään vuotoa, joten se siitä.

3 kommenttia:

  1. Toi voi tosin tasaantua kun keho tottuu vaihtuneeseen hormonirytmiin. Eli ei heti kannata luovuttaa jos ei ensimmäisillä luiskilla toiminut.

    VastaaPoista
  2. Tiputteluvuodot saattaa mennä ohi, kun muutaman kerran syöt pari liuskaa pillereitä putkeen. (Samahan se silloin on, kun pillerit aloittaa, niin tiputtelua tulee ennen kuin elimistö tottuu.)
    Ei siis kannata kerrasta tai parista luovuttaa. Toki on silti ihan mahdollista, ettet voi syödä kuin yhden liuskan putkeen.

    Ohhoh, vai että armeijaan. ;o

    VastaaPoista
  3. Totta tuo. En vain muistanut mainita, että pari vuotta sitten yritin samaa, mutta luovutin puolen vuoden jälkeen. Ajattelin vain testata, että joko nyt voisi. Kroppani on toista mieltä :)

    VastaaPoista