1. elokuuta 2010

Pikapano

Heti, kun menee jonkin asian kieltämään, niin eiköhän sen ole jo seuraavaksi tekemässä. Viime kirjoituksessani sanoin, etten missään tapauksessa harrastaisi seksiä edes tiputteluvuodon aikana. Kävipä kuitenkin niin, että kun olimme mieheni kanssa kärsineet melkein koko viikonlopun, niin kiima otti ylivallan. Harrastimme siis tänään pikapanon ennen mieheni lähtöä takaisin armeijaan tiputusvuodosta huolimatta. Vuoto oli kuitenkin todella niukkaa. Miehelläni oli ollut koko viikonlopun järkyttävä seisokki ja minä olin märkä kuin järvi, joten ei siinä muu auttanut kuin hakea helpotusta. Panetusta ei muutenkaan ikinä helpota se, että toinen on puoli alasti vieressä seksikkään näköisenä muna pystyssä. Kuukautisten aikana en ehkä edelleenkään seksiä harrastaisi, mutta kyllä se menettelee näin niukemman vuodon aikana. Mieheni ehti jo ehdottamaan pelkän peppuseksin harrastamista, mutta olen vielä sen verran ujo sen suhteen, etten uskaltanut harrastaa sitä ilman perusteellisia esivalmisteluja (mieheni suihinottoa ja sulkijalihasten rentouttamista).

2 kommenttia:

  1. Hei Nuppu!

    Yritin löytää blogistasi sähköpostiosoitetta, mutta koska sellaista ei löytynyt, ajattelin ottaa yhteyttä näin kommenttilomakkeen kautta.

    Ehdin jo kommentoida yhtä aikaisempaa postaustasi, mutta halusin silti sanoa kiitokset ja onnittelut hyvästä blogista! On tosi mukavaa lukea blogisi rehellistä ja tuoretta tekstiä.

    Oletko ehtinyt tutustua Lempilelu-nimiseen kauppaamme? Pyrimme olemaan mukava ja iloinen vaihtoehto välillä aika ällöttävienkin pornokauppojen kirjoon.

    Huomasin että nettisivujen listassasi on mainittu Kaalimato. Olisiko mahdollista saada listalle myös linkki Lempileluun? Uskon että Lempilelun tyyli sopisi tällaisen hyvällä maulla kirjoitetun blogin linkkilistaan. Linkkiteksti voisi olla vaikka "Seksivälineitä" tai "Seksikauppa Lempilelu" ihan oman makusi mukaan.

    Jos haluat lisätietoja tai tästä heräsi kysymyksiä, pistä ihmeessä mailia osoitteeseen palaute (at) lempilelu.fi.

    Ystävällisin terveisin,

    Antti / Lempilelu.fi

    VastaaPoista
  2. Täytyy ehdottomasti tutustua kyseiseen sivustoon! Hyviä suomalaisia nettiseksikauppaa on vaikea löytää. Itse en tykkää kovin vaikeaselkoisista sivustoista enkä myöskään "likaiselta" vaikuttavilta. Jos totean sivuston hyväksi, niin ehdottomasti lisään sen linkkilistaani!

    VastaaPoista