21. joulukuuta 2010

Paras seksi

Huomasin kuinka mahtavaa aivan tavallinen seksi voi olla! Olemme mieheni kanssa harrastaneet viime aikoina lähinnä vain "spesiaalia seksiä" (mikä sitten on kullekin spesiaalia), joten tavallinen paneskelu tuntuu nyt itsessään jo spesiaalilta. Aina puhutaan, että seksielämässä täytyy olla vaihtelua, mutten olisi arvannut aivan tavallisen seksi voivan olla sitä! Aina ei siis tarvitse keksiä uusia asentoja, harrastaa peppuseksiä, sitoa toisia, ottaa mukaan kieltä ja kättä ym... Välillä pelkkä rehellinen nylkyttäminen on sitä parasta seksiä!

2 kommenttia:

  1. Mikäs voisi voittaa tavallisen seksin varsinkin ilman kumia ja ihastuttavan kumppanin kanssa? Itse samoilla linjoilla, mitä nyt joskus tulee haettua jotain erilaista ihan netistä http://tissit.livesexcam.fi/tissit.php koska on kiihoittavaa kun vieras nainen paljastaa tissit ;) Jotenkin en saa muusta sinänsä mitään irti netin välityksellä.

    VastaaPoista
  2. Spämmääjä. ^
    Kirjoittelee ihan "normaaleita" kommentteja joka (seksi)blogiin, mutta samalla linkittelee tuonne tissit-sivulleen. Huoh.

    VastaaPoista