1. tammikuuta 2011

Paljastuksia fantasioista

Eräänä iltana joulun jälkeen, kun olimme juuri harrastaneet seksiä, juttelimme mieheni kanssa fantasioistamme. Emme kovinkaan usein edes juttele tästä aiheesta, joten se oli jo sinänsä erikoinen juttu. Yllätin kuitenkin itseni kertomalla miehelleni kiihottavimman fantasiani. Kerroin hänelle halustani harrastaa seksiä hänen ja toisen naisen kanssa. Mieheni suhtautui siihen ihmeen myönteisesti. En nimittäin odottanut paljon, sillä mieheni ei ole aivan tyypillinen mies. Hän ei kuitenkaan ollut varma pystyisikö koskaan toteuttamaan fantasiaa kanssani, sillä hän sanoi tulevansa mustasukkaiseksi, jos toinen nainen tyydyttäisi minua. Tämä yllätti vielä enemmän kuin se, että uskalsin edes kertoa fantasiastani miehelleni. Joka tapauksessa, sain vihreää valoa fantasialle. Ehkä vielä joskus pääsemme toteuttamaan sen.

Yksi fantasioistani on sellainen, josta en ole täällä vielä kertonut. Olen arkielämässä luonteeltani hyvin kontrolloiva. Parisuhteessakin minä olen se, joka näyttää kaapin paikan. Yksi kiihottavimmista fantasioistani on se, että minua alistetaan. Haluaisin joutua täysin mieheni armoille. Olen useamminkin vihjaillut asiasta miehelleni, mutta hän ei ole pahemmin innostunut, johtuen juuri hänen luonteestaan. Fantasiakeskustelumme aikana tapahtui läpumurto tämänkin osalta. Mieheni jopa innostui ajatuksesta alistaa minua. Lopulta hän tosin tokaisi, ettei ole varma pystyisikö siihen.

Olemme tässä illan aikana viestitelleet toisillemme rivouksia seuraavasta viikonlopusta, enkä ollut uskoa, mitä mieheni kirjoitti:

"... Alistaisin sua kuin seksiorjaa ..."

"... Olisit hetken mun alistettu huora ;) ..."

"... Vallantunne ja kontrolli on kiihottavaa ..."

En voi sanoin kuvailla kuinka paljon tuo kiihottaa minua.

21. joulukuuta 2010

Paras seksi

Huomasin kuinka mahtavaa aivan tavallinen seksi voi olla! Olemme mieheni kanssa harrastaneet viime aikoina lähinnä vain "spesiaalia seksiä" (mikä sitten on kullekin spesiaalia), joten tavallinen paneskelu tuntuu nyt itsessään jo spesiaalilta. Aina puhutaan, että seksielämässä täytyy olla vaihtelua, mutten olisi arvannut aivan tavallisen seksi voivan olla sitä! Aina ei siis tarvitse keksiä uusia asentoja, harrastaa peppuseksiä, sitoa toisia, ottaa mukaan kieltä ja kättä ym... Välillä pelkkä rehellinen nylkyttäminen on sitä parasta seksiä!

Peppuseksi -kysely

Tekemäni kysely peppuseksistä päättyi eilen. Olin positiivisesti yllättynyt vastauksista:

Oletko harrastanut peppuseksiä?

Kyllä, säännöllisesti 16%
Kyllä, ja pidin siitä 26%
Kyllä, mutta se ei ollut minun juttuni 7%
En, mutta kiinnostaisi kokeilla 25%
En, enkä haluaisikaan 23%

Vastanneita oli yhteensä 67 henkilöä.

Peppuseksi on hyvin vaiettu asia ihmisten keskuudessa, mutta kyselyn perusteella se ei ole niin harvinaista kuin ihmiset antavat ymmärtää. Peppuseksiä pidetään julkisesti likaisena ja kiellettynä asiana (ehkä siksi se myös kiehtoo).
Itse olin ennen täysin peppuseksiä vastaan, mutta ei se loppujen lopuksi eroa tavallisesta seksistä juuri mitenkään. Kaikille se ei varmasti sovi, mutta on kokeilemisen arvoista! Kiinnostuneille voin suositella! Peppuseksiä kannattaa kuitenkin lähestyä huolella, sillä oma ensimmäinen kertani oli kaukana mistää kivasta.

10. joulukuuta 2010

Yllätys

Tykkään aina silloin tällöin yllättää mieheni, varsinkin niinä päivinä, kun minulla on kuukautiset emmekä voi harrastaa seksiä. Mieheni oli räjähtämispisteessä, sillä emme olleet vähään aikaan puuhailleet mitään. Tällä kertaa mieleni ei tehnyt erityisemmin ottaa suihin, vaikka yleensä sitä mielelläni teen. Olimme suihkussa ja huomasin miehelläni seisovan. Seisoin mieheni takana, joten päätin ottaa hänen peniksensä käsittelyyn runkkaamalla sitä, eikä mieheni tietenkään estellyt. Loppuvaiheessa annoin hänen vielä panna rintojeni väliin, johon annoin hänen laueta. Rintojen väliin laukeaminen on miehelleni harvinaista herkkua, sillä se on kamalan sotkuista, joten esim. makuuhuoneessa sitä ei viitsi aina harrastaa. Suihkussa homma on kätevämpää, koska suihkuttamalla saa sotkut suoraan pois. Kylpyhuoneessa pitäisi puuhailla enemmänkin. Meillä on kylpyamme, joten sen avulla voisi kehitellä vaikka uusia asentoja.

24. marraskuuta 2010

Hämärtyvät sukupuolten rajat

Tässä taannoin jutellessani parin ystäväni kanssa huomasin, ettei seksuaalisuutta pysty niin tarkkaan määrittelemään. Ei voida puhua "homosta", "lesbosta", "heterosta" tai "bistä", sillä tuollaiset rajat eivät ole enää itsestään selviä. Seksuaalisuus tuntuu olevan vapaampaa kuin koskaan.

Toinen ystävistäni puhui kuinka hän voisi aivan hyvin tyydyttää seksuaaliset tarpeensa naisen/naisten kanssa, jos hänelle ei miestä ilmaannu. Toinen oli samoilla linjoilla, sillä hän mielellään vaikka seurustelisi naisen kanssa, jos riittävän mielenkiintoinen henkilö tulisi vastaan. Molemmat naispuolisista ystävistäni tunnustautuvat heteroiksi. Rajat seksuaalisen suuntautumisen välillä ovat häilyviä, ja luulen, että tällaista alkaa esiintymään yhä enemmän, mikä on hieno asia! Itse olen kertonut kiinnostuksesta kokeilla seksiä saman sukupuolen kanssa. Minusta onkin harhaanjohtavaa puhua seksuaalisuudesta sukupuolten välillä. Ennemmin pitäisi puhua seksuaalisuudesta ihmisten välillä. Naisia ja miehiä me ei lakata olemasta koskaan, mutta seksin kohdalla niitä rajoja on mielestäni turha vetää. Ihmisellä voi olla suuri tarve luokitella itseään esimerkiksi heteroksi tai homoksi. Itseni kohdalla en koe tätä mitenkään tarpeelliseksi. Seurusteluun kykenen todennäköisesti vain miehen kanssa, mutta seksin kohdalla merkitystä on vain sopivalla ihmisellä - ei sukupuolella.

Omalla kohdalla tunnen kiinnostusta naisten väliseen seksiin, mutta mielestäni upeaa on myös miesten välinen seksi. Siihen olen hieman tutustunut pornon kautta, niin kuin miehenikin sen huomasi. "Tavallista" naisen ja miehen välistä seksiä en koe niin kiihottavaksi kuin seksi, jossa sukupuolen rajoilla ei ole väliä, oli se sitten naisten tai miesten välistä.